loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze garantie diensten

Garantie

n ons aanbod overzicht vind u de netto prijzen die wij voor onze auto’s berekenen. Deze prijzen zijn netto, zonder aanvullend garantiepakket. Als u onverhoopt voor een technisch probleem komt te staan zonder dat u voor een garantiepakket heeft gekozen, of na de door u gekozen garantie termijn, is het niet zo dat wij niet met u als klant mee willen denken naar een gepaste oplossing.

 

Als elektrisch specialist hebben wij veel product ervaring, en kunnen wij eventuele benodigde onderdelen tegen scherpe tarieven leveren. Wij noemen dit de ‘meedenkgarantie’ van Kroon Auto’s. Wij houden u als klant graag binnen ons bedrijf! Indien u toch voor extra zekerheid wilt kiezen, kunt u bij onze de keuze maken uit diverse mogelijkheden. Als BOVAG bedrijf is deze garantie volgens de Algemene Voorwaarden van de BOVAG.

 
Kroon Auto’s meedenk garantie Onbeperkte looptijd GRATIS
Garantiepakket 3 Maanden € 500,-
Garantiepakket 6 Maanden € 900,-
Garantiepakket 12 Maanden € 1.700,-
 

Aflevering

In ons aanbod overzicht vind u de netto prijzen die wij voor onze auto’s berekenen. Deze prijzen zijn netto, zonder aanvullend garantiepakket. Als u onverhoopt voor een technisch probleem komt te staan zonder dat u voor een garantiepakket heeft gekozen, of na de door u gekozen garantie termijn, is het niet zo dat wij niet met u als klant mee willen denken naar een gepaste oplossing.
 
Als elektrisch specialist hebben wij veel product ervaring, en kunnen wij eventuele benodigde onderdelen tegen scherpe tarieven leveren. Wij noemen dit de ‘meedenkgarantie’ van Kroon Auto’s. Wij houden u als klant graag binnen ons bedrijf!  Indien u toch voor extra zekerheid wilt kiezen, kunt u bij onze de keuze maken uit diverse mogelijkheden. Als BOVAG bedrijf is deze garantie volgens de Algemene Voorwaarden van de BOVAG.

Indien u bij ons voor BOVAG Garantie kiest is dit volledig, zonder uitzonderingen of kleine letters. Zowel werkplaatstarief als onderdelen vallen onder de garantie. Wel dient de reparatie uitsluitend bij ons op locatie gedaan te worden.
 
Voor klanten die bij Kroon Auto’s een auto hebben gekocht is vervangend vervoer altijd gratis!
 

Wij als
Kroon Auto's

Onze garantiepakketten bieden een uitgebreide dekking, zowel werkplaatstarief en onderdelen vallen onder de garantie.

We begrijpen dat één maat niet voor iedereen past. Daarom bieden we verschillende garantiepakketten aan, waardoor u de flexibiliteit heeft om zelf de dekking te kiezen die het beste bij u past.

Als specialist bent u bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om een vraag over de dekking of om assistentie bij het regelen van een reparatie, wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap zowel binnen als buiten uw garantieperiode.

Vragen of interesse?

Wij staan u graag te woord bij vragen over of interesse in één van onze voertuigen. Neem eenvoudig contact op via het formulier, telefonisch of per e-mail.

Morgen Internet - Zorgeloos website