Aflevering & Garantie

home / aflevering & garantie

Aflevering

Bij Kroon Auto’s worden alle auto’s bij binnenkomst technisch op diverse punten gecontroleerd. Indien nodig worden de eventueel geconstateerde gebreken gerepareerd, zodat wij er zeker van zijn dat we een goed product aan de klant kunnen bieden. De auto’s worden vervolgens netjes gepoetst en schoongemaakt en van een nieuw matten set voorzien.

Na aanschaf van de auto worden zaken als vb. de bandenspanning en vloeistoffen nog extra gecontroleerd. In overleg kunt u er voor kiezen de auto een onderhoudsbeurt te laten geven. De NAP en onderhoudshistorie liggen bij Kroon Auto’s ter inzage, zodat wij samen kunnen bekijken wat er in het verleden aan de door u gewenste auto is gedaan. Wij berekenen hiervoor geen afleveringskosten!

Garantie

In ons aanbod overzicht vind u de netto prijzen die wij voor onze auto’s berekenen. Deze prijzen zijn netto, zonder garantie. Als u onverhoopt voor een technisch probleem komt te staan zonder dat u voor garantie gekozen heeft, of na de door u gekozen garantie termijn, is het niet zo dat wij niet met u als klant mee willen denken naar een gepaste oplossing.

Als Opel specialist hebben wij zeer veel product ervaring, en kunnen wij eventuele benodigde onderdelen tegen scherpe tarieven leveren. Wij noemen dit de ‘meedenkgarantie’ van Kroon Auto’s. Wij houden u als klant graag binnen ons bedrijf!  Indien u toch voor extra zekerheid wilt kiezen, kunt u bij onze de keuze maken uit diverse mogelijkheden. Als BOVAG Garage is deze garantie volgens de Algemene Voorwaarden van de BOVAG.

 

Kroon Auto’s meedenk garantie Onbeperkte looptijd GRATIS
Volledige BOVAG Garantie 3 Maanden € 500,-
Volledige BOVAG Garantie 6 Maanden € 950,-

 

Indien u bij ons voor BOVAG Garantie kiest is dit volledig, zonder uitzonderingen of kleine letters. Zowel werkplaatstarief als onderdelen vallen onder de garantie. Wel dient de reparatie uitsluitend bij ons op locatie gedaan te worden.

Voor klanten die bij Kroon Auto’s een auto hebben gekocht is vervangend vervoer altijd gratis!

Adresgegevens

  • Kroon Auto's
    Molenstraat 20
    5317 JG Nederhemert

Contactgegevens

financial_lease
kroon-blokje

Financial Lease

aflevering-garantie
kroon-blokje

Aflevering & garantie